Facebook

Beoordelingen van Roti Service Almere

Recente recensies van Roti Service Almere

5 sterren na 223 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgt!!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, vriendelijke mensen. Aanrader!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Wij zullen vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en het stond netjes op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Roti! We bestellen alleen maar bij hun en als ze dicht gaan voor vakanties wachten we tot ze terug zijn want ergens anders bestellen heeft geen zin...zo lekker is het! We kregen een gratis bakje sort baras deze keer en het was heerlijk net zoals altijd! Meneer nam gepaste afstand zoals het hoort in deze Coronavirus tijden.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, zoals altijd.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd een feest! Kwaliteit is zoals altijd van top niveau! Het eten is netjes en hygiënisch verpakt. Smaken zijn top! Dit word/is het goed bewaarde geheim van Almere! (Als het op hindustaanse eten aankomt) Jullie horen snel weer van ons!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zoals altijd keurig optijd, zeer vriendelijk. Rotie kipfilet was heerlijk. Rotie lams/doks was veels te pittig, beïnvloed de smaakt enorm. Das was jammer, heb om die reden niet veel van kunnen eten. Er mag van mij ook wat minder aardapp bij de porties.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zijn maar 2 plekken waar ik roti haal... Roopram als ik in Amsterdam ben. Roti service Almere in Almere, the best in town.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten, constante kwaliteit en vriendelijk personeel.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de beste roti’s in Almere. Het wordt gerund door een Surinaams/Hindoestaanse familie en moeder kookt. Fantastisch!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord de beste!!!!!!!!

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roties zijn altijd overheerlijk, stelt nooit teleur. De beste van Almere en omstreken en ook altijd optijd. Zeer vriendelijke bezorger.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke rotiplaten en lekkere kip met kouseband. Wij kregen er ook gekruide kikkererwten bij, super lekker! Ik miste wel de lekkere chutney, deze keer zat er andere bij dan normaal gesproken.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en uitstekende roti!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect op tijd en heerlijk

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste roti die ik in tijden heb gegeten. Goede porties, lekkere bara. Vriendelijke bezorger. Het mag mischien wat pittiger maar verder helemaal top! Voor herhaling vatbaar!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste roti!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en sipper snel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Veel!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Almere’s best roti 💪🏻

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord.. HEEEEEERLIJK!!! zeker een aanrader en wij bestellen zeker vaker😁👍🏻

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het alleen jammer dat er geen rekening wordt gehouden als je bijvoorbeeld de aardappelen weg kan laten , het is dus standaard wat ik raar vind en wel een euro extra moet betalen als je ipv aardappelen alleen kousenband wil

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een lange zoektocht van de beste roti, hebben wij het eindelijk gevonden! Snelle service, goeie porties met lekker veel jus, goede en juiste smaken, heerlijke madamme jannet sambal en de bezorger is ook heel vriendelijk. Wat ik heb begrepen is die een familie bedrijf.

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord: Heerlijk!

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle keren dat wij hier besteld hebben was het eten en de service meer dan prima. Echt lekker eten en ook nu was de bezorging snel en vriendelijk.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en lekker eten dat nog goed warm was!

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden roti kip speciaal. We hebben er weer van genoten. De service was perfect. Lekker snel. Het is echt een aanrader en genoeg om er tweede dag ervan te eten. Gr mieke

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten ' beste Roti Service ! ❤️

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was heerlijk en de bezorging was precies op tijd. Top service en kwaliteit!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en pfima op tijd

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en de bakabana was ook top!!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste x mijn roti & bara besteld na mijn eerste hapje vond ik het super lekker maar die jus mag wat meer want die maakt het lekkerder ik zal vaker bestellen als ik trek heb in roti. Jullie zijn de beste roti zaak van Almere. Super tevreden!!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quality food! beste roti so far hier in Almere. Al mijn vrienden zijn er inmiddels aan verslaafd. De bezorging is ook snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed heet nog en erg lekker Heerlijk gegeten

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Normaal namen we met kipfilet, nu hadden we gewone kip. En smaakte even lekker. Gr mieke

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de valreep besteld (5 min voor sluitingstijd) maar toch een levering mogen ontvangen. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. 2 x roti kipfilet en 2 x roti kip. Lekker veel kip en veel smaak.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en altijd een perfecte service!! Helemaal top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was weer heerlijk! Wordt goed verpakt, zodat het goed warm blijft.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima Roti, goed verpakt, voldoende voor een persoon, ik miste alleen de sambal maar dat moet je apart opgeven dat heb ik over het hoofd gezien. Schoon afhaalpunt enige minpuntje is dat je pas tijdens het online betalen boven op de rekening een tasjes en transactiekosten moet betalen. Dit zijn natuurlijk niet de kosten maar keuze heb je niet en transactiekosten is vreemd als je zelf betaald via Ideal

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker roti rol en goed gevuld. Tevreden over de bezorging tijd.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle leverering

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja, ik zou zeggen. Waag het! Het is je geld waard. Gr mieke

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en prima op tijd

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vindt het helemaal mooi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed bezorging was snel. De lekkerste bara!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top roti! Netjes verpakt altijd warm, heerijk malse kipfile (volgens mij dijfilet) snelle bezorging, super vriendelijke bezorger. Heb bijna alle roti tenten in almere geprobeerd maar dit is een van de betere. En verse rotiplaat supergroot. 1 is meer dan genoeg!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde er 1 extra rotipannenkoek bij en kreeg er gewoon 2 Snelle service. Lekkere roti en ruime keus.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere verse roti! Veel keuze. Bezorging altijd op tijd en supervriendelijk!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten maar jammer dat het cupje peper en chutney er weer eens niet bijzat. Ook lijkt de saus de laatste keren dat ik heb besteld wat wateriger en minder gekruid.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Netjes verpakt. Ik vond de smaak iets flauw.. beetje zout zelf toegevoegd... (ben Hindoestaanse en hou van chatak)... Verder super...

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti´s zijn niet te overtreffen zo overheerlijk dat het is!De roti pannenkoek is zo boter zacht dat ik tijdens het eten intens geniet van het gerecht,ik voel dat het met liefde is gemaakt!Mijn complimenten aan degene die ze maken.Ik geeft het een 10+ en de bezorging was weer super snel.Dank u voor de goede service en de overheerlijke roti!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd en perfect verpakt!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat heb ik heerlijk gegeten🙏 Ook is eten super netjes verpakt 🔝 Een aanrader 🙏

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten,snel klaar en vriendlijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zeer tevreden met de snelle bezorging,vriendelijke bezorger en dat mijn bestelling compleet was.De roti was heerlijk,goed van smaak en ook warm.De portie is voldoende en het vult je maag.Zeker een aanrader om te bestellen.Conclusie de beste roti van Almere!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke roti ! nog nooit telleurgesteld , werken vriendelijke mensen met hart voor de zaak .

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rotti. De beste die ik tot nu toe heb gegeten. Bezorging altijd vriendelijk en op tijd.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, top!!!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Als altijd. Vega roti+ kippenjus is geweldig (en natuurlijk een eitje erbij) Fijne bezorging en super eten. Complimenten voor u en uw vrouw!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ouderwets lekker. Helaas iets te vroeg gebracht. Volgende x doe ik een later tijdstip. Maar het was weer toppertje. Dank jullie wel xxx

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima snel smakelijk vriendelijk Tot de volgende keer!!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Topkwaliteit. En goede bezorgservice. Snel en keurig verpakt. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgen netjes op tijd. Eten ismaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste roti bezorger van Flevoland

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service, door via internet te bestellen is het snel op te halen. Smaak is echt top!!!! Portie grote ruimschoots voldoende! Verpakking (polystyreen) is niet echt recyclebaar. Zou mooi zijn als het in recyclebare verpakking zou zitten.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti, genoeg smaak en goed verpakt. Zeer tevreden.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, zoals altijd.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een zeer snelle service en goed warm eten!

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten grote portie en was optijd en lekker warm nog top!!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

excellent food, very good service

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was bestemd voor mijn oma, een echte kenner qua roti/kruiden/kip/bakkeljouw etc. Zij en haa4 buurvrouw hebben wederom erg van genoten. Hartelijk dank ook voor het netjes en tijdelijk bezorgen.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, prompte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en veel.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld en altijd lekker, goed en op tijd bezorgd. Lieve mensen en de roti smaakt altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn om het via de app te kunnen bestellen en betalen, fijne service en boven al heerlijke gegeten!

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was SPANG, net hoe moeders het maakt! En tien minuten eerder bezorgd. Keurig netjes gesealede roti pakket!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti!!! En zeer snelle bezorging..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al langer dan een jaar hier, en kan je eerlijk zeggen dat dit gewoon DE Roti plek van Almere is. Super vriendelijke mensen en je kan proeven dat het met liefde wordt gemaakt. Nog nooit last klachten bij ze gehad, leveringen altijd warm en optijd. Roti is duidelijk hun specialiteit! 5/5 service!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet jullie zijn een zeer goed lopend bedrijf maar ruim een uur wachten op je eten is wel heel lang zou daar toch iets aan veranderen misschien meer personeel ???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ondanks dat het soms druk kan zijn toch een top diner afleveren. Van bakkeljauw tot kip en lam. Alles is heerlijk! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, super smakelijk en vriendelijke bezorging!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, ongeveer 20min, heel erg lekkere Surinaamse keuken. Wij zijn bij Roti Service terecht gekomen door aanbeveling van onze Surinaamse buren. Die waren al verkocht. Wij nu ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer over heerlijk. Niks aan veranderen, ga zo door. Gr Mieke

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al aardig wat besteld, is goed ingepakt en snel bezorgd. Maar het belangrijkste is natuurlijk; HET IS HEEEEEL LEKKER! Beste roti in Almere!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en altijd optijd goede service en nooit beroerd voor een praatje

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Roti rol was lekker en goed gevuld.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk lekker en darnaast is de service wederom goed bevallen. Raad ik zeker aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker veel☺️. Top dat er veel vegetarische gerechten zijn👌🏼

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Man man, wat was het weer heerlijk!! Roti kip met Bakkeljauw en ei echt een aanrader.👍🏼😜

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service. Aanrader!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snelle bezorging. Goed en hygienisch verpakt. Voor ieder wat wils te vinden.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel minstens 1 keer per week omdat het zo erg lekker is! Toen ze even met vakantie waren heb ik toch een keer een ander geprobeerd....maar helaas niet mijn smaak. Zo blij dat hun vakantie voorbij is !(sorry)

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste roti ooit! Als hij op vakantie is bestellen we nergens anders maar wachten we gewoon tot hij terug is! Als je dit een keer eet wil je geen roti ergens anders eten. Zo lekker is het.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti speciaal ...volgende keer 100 proc dat ik deze weer bestel ;)

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Snelle bezorging.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse roti's. en buitengewoon vriendelijke mensen.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goede roti, kip / lam / doks / vega allemaal heerlijk

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti en snel geleverd. Is eenaanrqder voor iedereen die van roti houd.

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service binnen 30 min bezorgd

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de bezorging is nooit wat aan te merken. Vriendelijke eigenaar. Heerlijke roti’s. Deze keer hebben we voor het eerst nasi met saté besteld. Wat een heerlijke maaltijd en groot genoeg. Tip: geroosterde sate’s zou het geheel helemaal af maken :-).

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Grote porties! Snelle, vriendelijke service! Zelfs een keer daar gegeten terwijl de tafeltjes al verwijderd waren, toch kregen we op een bord heerlijk eten en hebben op de bank gegeten. Een dikke10 krijgen ze

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en was lekker. Had voor mij wel iets warmer gemogen.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon lekker!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti’s, geweldige service, vriendelijke ondernemer. De beste roti van heel Almere! Aanrader!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti, grote portie, snel bezorgd

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes en vlot. Vriendelijke bezorger. Eten wordt zeer netjes verpakt en is nog goed warm. Eten zeker niet slecht. Grote rotivellen. Kip mag van mij iets lekkerder gekruid zijn. Maar zeker geen afrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Roti. Vriendelijke bezorging.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is de extra bestelde roti-pannenkoek niet geleverd. Het eten was lekker!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Altijd goed warm en lekker gekruid. Echt top! Bezorger ook altijd vrolijk en vriendelijk!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd mijn eten bij het bedrijf zelf! Nooit via thuisbezorgd! Omdat ik het bedrijf zelf de inkomsten gun. Het eten werd heel snel bezorgd door een hele vriendelijk man. Het was echt heerlijk!!! Voor het eerst daar besteld. Het extra bakje zuur en kouseband voor weinig was zo erg lekker, Voor mij dus een aanrader!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een heerlijke maaltijd. Op tijd bezorgd, aardige mensen.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg druk, waardoor we wat langer moesten wachten dan normaal. Ze hebben netjes gebeld om dit mee te delen, erg netjes, dat gebeurd namelijk niet bij elk restaurant. Kwaliteit van het eten was weer heerlijk, niks op aan te merken. Zoals altijd een vriendelijke bezorger, die nogmaals zijn excuses aanbood voor het wachten.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kipfilet/bakkeljauw. Super vers!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service zo als altijd! Lekker gegeten en de bestelling had ik op de afgesproken tijd.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De roti kipfilet was weer ge-wel-dig! Ook deze keer heb ik weer genoten. Dank jullie wel! :-)

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker goede en snelle service ...

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Fijne zaak! Vriendelijke mensen en heerlijk eten, een aanrader!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het zaterdag was, de bestelling snel binnnen en de roti rol was zalig. Voor herhaling vatbaar.

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeerlijk! En super op tijd bezorgd.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en super service

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel, goed warm, lekker en grote porties. Binnen 20 minuten werd het bezorgd. Absolute aanrader.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten vanavond! Roti kipfilet speciaal, met bakje zoetzuur en extra kousenband, en een portie rijst met kipfilet. Het eten wordt op de afgesproken tijd bezorgd, is erg goed van temperatuur en kwaliteit, en de porties zijn groot! Ons trouwe adres voor heerlijke roti!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima zo als gewoonlijk

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

heerlijk we hebben echt genoten van de Roti en bara's en wat ook echt fijn was geen anderhalf uur wachten maar precies op de tijd dat aangegeven was. Top tot de volgende keer

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Eten was goed warm (zeg maar heet) en is goed verpakt! Op dit moment de lekkerste roti in Almere! Vooral de rotiplaat zelf is erg lekker. Bezorging was ook erg snel, nu scheelt het dat ik vlakbij woon, maar toch... En de bezorger is altijd heel vriendelijk. Ik raad ze zeker aan.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging, goed verpakt (blijft lekker warm).

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti kipfilet met pompoen was gloeiend heet, snelle bezorging, keurig verpakt en meer dan genoeg. Lekker!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bezorging is men altijd vrolijk. Er zijn korte tijden tussen bestellen en leveren. Kwaliteit is erg goed.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten uitstekend and good warm. Bezorgers zijn altijd optijd en friendlijk .

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vriendelijk personeel. Bestellen via de app gaat ook makkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger vriendelijk , eten prima op tijd en echt lekker + goed warm dus en dikke 5sterren allround

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti!

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was snel gebracht en smaakte lekker. Ik wordt hier vaste klant.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima roti en snelle levering.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en erg lekker. Volgende keer weer.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker vers!

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier regelmatig, altijd vriendelijke mensen en heerlijk eten!

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste roti van Almere. Altijd de zelfde hoge kwaliteit. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en alert.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd aardige en vriendelijke mensen. Eten is lekker en komt altijd warm aan.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een bezorging was het klasse. Kunnen vele andere nog wat van leren.

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw lekker gegeten. Alleen miste ik wat ik normaal kreeg een voordeelcoupon. Bestaat die nog.. Daarmee kon ik bij iedere bestelling een bepaalde korting krijgen

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker & snel geleverd

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, altijd de zelfde goede kwaliteit eten. we hebben er weer van genoten.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Vega Roti!

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke Roti en goede kwaliteit producten gebruikt. Vriendelijke bezorger en ontzettend snel bezorgd.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige levering. Smaakvol heerlijk eten. Keuze om géén chutney of peper toe te voegen zou nog toegevoegd kunnen. Nu zit het er altijd bij.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf online besteld om op bepaalde tijd die dag te laten bezorgen. Stipt op tijd bezorgd, heerlijke roti’s waar iedereen van gesmuld heeft. Voor herhaling vatbaar!

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vega roti! Fijne mensen die met zorg en aandacht eten bereiden en bezorgen.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met recht echt de beste roti van almere! Als vaste klant ben ik ook veel in de zaak geweest en mijn complimenten voor de hygiene, klantvriendelijkheid, service en uitstraling. Als chefkok van een westerse keuken let ik zelf op veel punten en ze hebben het echt prima voor elkaar. Snelle bezorging ook! Tip voor klanten: de roti massala doks (kerrie eend) is echt the best ever! Ga zo door, jullie verdienen het !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en altijd snel bezorgd!

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4* voor bezorging omdat het snel was maar geen 5* omdat er geen indicatie wordt gegeven hoe lang het duurt. Dit zou wel handig zijn geweest. Kwaliteit is zeer goed altijd heet(temp) en lekker. Voor 5* zou de prijs hoeveelheid iets meer mogen. Dus of iets goedkoper of iets meer.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, prima kwaliteit!

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk roti met lams. Lekker mals. Super snel bezorgd!

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog niets te klagen gehad over de vriendelijkheid, klantvriendelijkheid, smaak en kwaliteit en de bezorging van deze zaak. Ga to door! Echte roti zoals roti bedoeld was!

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Vega roti zou wel iets van een saus mogen hebben zoals bij de vlees variant (ietswat droog zonder iets erbij) maar verder zijn de smaken uitstekend ook de roti plaat is erg smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit. Heb genoten van de roti's

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door!

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijke roti rol !!

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom weer heerlijk gegeten. Het was weer TOP en nu dan 5***** ipv 2**. Ging de vorige keer fout Sorry!! Groetjes, Dirk & Marloes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging, eten keurig verpakt, goede portie, goed op temperatuur en heel smakelijk! We gaan hier zeker nog een keer bestellen. Site was een beetje onduidelijk dus had extra rotipannekoeken besteld, omdat het niet helder was of ze wel of niet bij de rotimaaltijd zaten. Verder kregen we chutney i.p.v. peper extra. Weet niet of ik het zelf verkeerd had aangeklikt. Maar een aanrader.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste hindoestaanse eetrestaurant mrt originele hindoestaanse surinaamse smaak. Eindelijk een restaurant gevonden, die weet hoe het hoort om het eten lekker te maken!! Mijn complimenten! Sinds deze week ontdekt inmiddels meer dan 1x al besteld? Doksa lams mijn favorieten het kan niet beter gemaakt worden. Jammer dat ik het recept niet krijg haha! Dames en heren dit is een echte Hindoestaan. Geen neppe!.. Smaak van RoopRam is hier te krijgen! Gr. Sharina

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service met een smile en heerlijk eten. Het beste eten hier in de buurt. Aanrader

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service met lekkere roti's??

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk. Zoals altijd was de kwaliteit uitstekend.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, erg lekker en op tijd bezorgd op de afgesproken tijd......en heel vriendelijk.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Roti Service is altijd heel lekker! Echt authentiek Surinaams eten. Je proeft de liefde in het heerlijke eten en dat zie en proef je niet vaak tegenwoordig. Mijn kids en ik gaan dan ook iedereen keer met plezier daar naartoe.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de zelfde top kwaliteit. Weer heelijk gegeten.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten en van top kwaliteit. ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vh weekend weer besteld bij Roti service. roti kip en lam gegeten! zoals hindoestaanse kip en lamsvlees hoort te zijn! heerlijk!

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, heerlijke roti goed warm door goede verpakking.

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Eten was lekker alleen saus waar de kip in ligt van de roti is erg waterig. Ik had kipfilet besteld en kreeg kippendij.. Jammer want zocht juist lekkere kipfilet roti..

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!!! En een hele snelle service!!

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt GEWELDIG LEKKER. Nog bedankt voor de extra gebakken banaan :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ondanks vroege bestelling iets later maar hier is netjes over gebeld. Het was weer heerlijk!!

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker, we moesten alleen anderhalf uur op het eten wachten en dat is jammer.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger stond na 20 minuten al voor de deur. Ik had een roti doks besteld, de saus was vooral olie, waardoor het gerecht als geheel niet zo "sappig" was als wanneer er een echte vleessaus bij zou zitten. Smaak van de doks en de hoeveelheid is verder wel echt heel goed!

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Eerste bestelling vandaag; Rotiservice heeft er een vaste klant bij. Heerlijke roti, prima portie, snelle bezorging!

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle en vriendelijke bezorging Bestellingen van constante en zeer goede kwaliteit.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, de vegetarische met pompoen en aubergine is mijn favoriet! Elke keer een feestje! Volgens de kinderen kan het niet lekkerder!

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging uiters punctueel. Vooraf niet helemaal duidelijk dat er ook boven 20,- betaald moest worden voor bezorging en niet duidelijk wat de transactiekosten inhouden.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten snelle bezorg service en erg klant vriendelijk.

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kipfilet met extra pompoen is een maaltijd waar onze kinderen enorm van genieten! Keurige porties prijs-kwaliteit prima!

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti, goede smaak malse kip snel bezorgd heet van temperatuur.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijk eten en goede service! Aanrader