Reviews from Roti Service Almere

Recent reviews

5.0
Peter en Esther
23 February 2023

Ruim 1,5 uur te laat geleverd en het eten was lauw. Jammer jammer, het was altijd zo goed! Drie keer gebeld en geen reactie gekregen. Echt ver terug gevallen qua service!

Johan Borgh
12 February 2023
Dave
12 February 2023

Bezorgafspraak om 17.15 uur gemaakt. Krijg bericht dat het om 17.35 uur komt. Uiteindelijk wordt het pas om 17.50 uur bezorgd. Roti is lauw tot koud, smaak is okรฉ. Maar was voor ons de laatste keer.

dave
10 February 2023

roti was heerlijk zoals altijd, niets op aan te merken een dikke 10!!!! we hadden om 18:00 uur besteld echter was er om 18:30 nog niets vervolgens gebeld, de bestelling zou onderweg zijn???? en dat op 5 minuten fietsen 19:00 uur eindelijk etenPFFFF wel erg lekker en ruimschoots voldoende

J
10 February 2023

Eten goed zoals altijd! Bezorger kwam 20 min te laat Op zijn fiets, en eten was lauw. Maar mocht de pret niet drukken. Maar Misschien brommertje?

Marescha
6 February 2023

Al jaren bestellen we hier. Het eten zelf smaakt gelukkig nog goed ( vroeger was het wel iets meer smaak) de nieuwe bakjes zijn achteruitgegaan. Wat slap zodat het er snel uitvalt. Vroeger waren ze geseald. Ook minder jus (nat). De pannenkoeken waren de laatste 3 keer hard en het eten was de laatste 3 keer koud. Zodat we het moesten opwarmen. Nieuwe kok? Of overgedragen aan de kinderen? Erg jammer. We bestellen hier zeker 1 x per week.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

monica
5 February 2023

was weer lekker

Berry de jong
5 February 2023

Roti was perfect maar lang wachten op de bezorging 42 min te laat

J.Brinkman
5 February 2023

Eten was erg lekker! Goed van smaak en malse kip. Helaas was het eten wel koud zoals veel recensies aangeven. Wij hebben het nog moeten opwarmen in de magnetron. Ik denk dat jullie moeten gaan kijken naar warm houdende bakken en tassen. Want in een plastic tasje met folie om het eten blijft het niet warm. Bezorging was uitermate slecht qua tijd. Wij hebben bijna 2,5 uur moeten wachten voordat het eten er was. Ben erg benieuwd hoelang het duurt als je komt afhalen? Staan klanten dan ook 2 uur lang in de zaak te wachten? Van ons helaas geen bestellingen meer.

Lisa
4 February 2023

Eten was lauw/koud en niet goed gevuld. Jammer.. want we bestellen vaker en dit is de eerste keer dat het tegenvalt.

Rachel
3 February 2023

Besteld om 19.58 GEEN BESTELLING ONTVANGEN EN JULLIE ZIJN ONBEREIKBAAR! IK WIL MIJN GELD TERUG! Jullie moeten contact met mij opnemen!!

Miriam
27 January 2023

Andere verpakking dan voorheen waardoor de porties niet meer zo royaal als voorheen lijken (in ene bakje zat meer dan in de andere, bij elkaar was het genoeg). Verder was het eten lauw i.p.v. goed warm. Smaakte wel goed.

Jeroen
22 January 2023

Eten was koud en smaakte heel anders dan de vorige keer. Ik heb vaker eten gegeten bij jullie en vond het altijd zeer lekker. Dit was voor mij echt een enorme domper! Ontzettend jammer!

Coby kollaart
18 January 2023

Voor de tweede keer een uur later dan gevraagd en het eten was koud. dat kan beter

Menke okhuijzen
14 January 2023

Vorige recentie was heel erg positief. Maar deze keer was het eten niet zo lekker. Roti plaat was hard, kousenband zuur en oud, aardappels waren doorgekookt waardoor het aardappel puree leek. En geen saus bij de kip maar bouillon. Echt een teleurstelling.

Menke
8 January 2023

Echt super lekker gegeten! Heerlijke roti

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rutger
8 January 2023

We zijn van mening dat roti expres Almere beter is dan haar concurrenten. De roti is heerlijk en smaakvol. Ook goed gekruid. Zeker aan te bevelen. We gaan er zeker weer een keer eten bestellen

Collin de Bruin
7 January 2023

Eten was bijna koud. Smaak is goed

Rachel
7 January 2023

Sinds de oudere persoon niet meer werkzaam is, is de klantvriendelijkheid en kwaliteit achteruit gegaan. Telefonisch zijn ze nu ronduit zonder manieren en het eten vrijwel altijd koud bij het arriveren.

Alexander
5 January 2023

Eten was koud, 45min te laat

Monique
4 January 2023

Wij hebben vandaag erg lang moeten wachten op onze bestelling. De bestelling was ook niet warm meer bij bezorging. Normaal zijn we een hele andere service van jullie gewend. Het eten was wel van de vertrouwde kwaliteit.

Marcel
30 December 2022

Doorgaans altijd top. Vandaag helaas koud, en echt best wel laat. Ben ik niet gewend.

Niels
23 December 2022

Altijd lekker gegeten, alleen de laatste twee keer was de bestelling incompleet, of niet wat wij besteld hadden, wij hadden bijv.kiddijfilet besteld maar kregen kip met bot.. en minder saus dan we gewend zijn......Best jammer want wij bestelden hier regelmatig

Kees
23 December 2022
Judith
22 December 2022

Bezorgtijd om 18uur gekozen, bestelling werd om 19uur bezorgd.

M.Jong
21 December 2022

Nieuwe verpakking. Voordeel was meer groente. Nadeel was dat pannenkoek droeg en hard is/wordt in een papieren zak. Het lekt ook. En ze vergeten nu dingen die je extra besteld zoals peper en ei.

Kees Maring
17 December 2022

Koud niet compleet wel lekker

Lindsey
17 December 2022

Mijn algehele ervaring kan ik beoordelen met 2 a 3 sterren. De roti was goed van smaak en we hebben lekker gegeten. Echter liep ik tegen het volgende aan. - In eerste instantie voor 18:30u besteld. Vervolgens gaf de site 18:40u aan. Op helemaal prima, maar het eten kwam pas 18:55. Geen drama, maar toch. - De Saus van de roti lekte uit de bakjes, waardoor het een klieder boel werd toen we de tas op tafel uit pakte. - Het eten was lauw. Tegen het koude aan, we hebben onze bordjes opgeschept en om en om in de magnetron gedaan (bakjes waren van folie konden niet in de magnetron). Niet erg gezellig als je gezamenlijk wilt eten. - De Roti en de saus was goed op smaakt, de Rotiplaat was echter lichtelijk droog en had weinig smaak Omdat we toch lekker gegeten hebben een na het wachten en opwarmen 2 a 3 sterren.

roeg
12 December 2022

het was koud en dijfilet besteld en kreeg kip met botten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex van Reenen
12 December 2022

1. Bij de bestelling had ik onder "opmerkingen" opgegeven: "Zonder kousenband". Helaas, bleken de opmerkingen helemaal niet door te komen. En dat had ik al eens eerder aangegeven. 2. Het aangegeven kleine bakje peper (gratis) zat niet bij de bestelling. 3. Het eten werd lauw aangeleverd en moest nog 1,5 minuut in de magnetron... 4. De roti-plaat zat gewoon in een zakje, dus niet echt verpakt, en was koud 5. Er was heel erg weinig jus toegevoegd zodat het een droge hap was

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suus
11 December 2022

Helaas ook hier vaste klant kwijt. Altijd zo genoten maar dit keer teleurgesteld in de smaak en zeker weten veel te zout! Jammer weer een goede zaak minder in Almere.

Ilse
9 December 2022

Na anderhalf uur zijn we maar eens langsgereden. Onze bestelling was al onderweg. Bezorger was net voor ons thuis. Eten was doorelkaar en koud. Hebben het eerst maar in de oven gedaan. Sinds er een nieuwe eigenaar is, is het eten karig, de bezorging slecht, en je krijgt niet meer waar voor je geld. Wij bestellen hier niet meer!

B
8 December 2022

Tja toch graag weten wat er veranderd is ?de roti vellen waren hard aan de randen en natte verpakking kip en alles was anders van smaak niet lekker jammer want ik was fan van jullie eten ik probeerde te bellen voor info maar helaas

Bianca
8 December 2022

Had om 16:00 doorgegeven dat ik het eten om 18:15 wilde hebben en het kwam pas om 19:15. Eten is ook niet meer zo lekker als het was en heel weinig jus. Voor mij niet meer! Jammer was voorheen echt heel lekker.

Nina
5 December 2022

Supersnelle bezorging en erg lekkere roti.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van der Velde
1 December 2022
Astrid
25 November 2022

Ik had de bestelling een uur van te voren aangegeven om af te halen, maar ik kwam iets vroeger aan, en was verbaasd dat het al klaar lag. Thuis vond ik de rol best afgekoeld, normaal blijft het lang warm in het folie, en de roti was soms erg hard/taai. Dus het kwam over alsof mijn roti rol veel eerder dan mijn afhaaltijd was gemaakt.

Henk Meijer
23 November 2022

Helaas wordt het geen compliment! Het eten was bijna koud toen ik het kreeg. En het was ontzettend zout, zowel het vlees als de aardappelen en bonen. Na enkele happen heb ik het weggegooid ๐Ÿฅบ echt veel en veel te zout waardoor je niets anders proefden. Jammer!

Jeffrey
20 November 2022

Eten was heerlijk maar jammer dat mijn bestelde extra roti er niet bij zat ik had nog zin in die tweede

monica
19 November 2022

heerlijke roti . kan het zelf niet zo maken

Gwendolyn K.
17 November 2022

Alles verliep vlekkeloos. Het eten zit nu in mooie bakjes en niet meer in die plastic bakjes die afbrokkelden door de hitte. 1 minpuntje: De aubergine stonk en smaakte (daardoor?) ook niet lekker. De rest was heerlijk en top!

kees
28 October 2022

Prima gegeten erg smakelijk, bezorger vriendelijk en op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Siegmond
26 October 2022

Het is heel jammer dat de kwaliteit en standaarden drastisch zijn gedaald sinds de eigenaresse en man weg zijn. Twee roti rollen lams besteld en 4 lam stukjes per rol gekregen de rest was gevuld met aardappel en groenten. Als antwoord krijg ik van ja meneer het kan gebeuren. Ik betaal toch niet voor het kan gebeuren? Vaste klant kwijt heel jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ricardo
8 October 2022

Paar kleine puntjes, de enige roti met peper en ei zat in een verkeerde verpakking, diegene waar tekst opstond was zonder peper en ei. Dat was dus door elkaar gehaald. Tevens zat de chutney er niet bij, hier is wel extra voor betaald.

Maddy
6 October 2022

by far de beste roti rol ever!!

Astrid
1 October 2022
Henk
29 September 2022

Verschillende keren besteld bij Roti Service Almere. Altijd heerlijk eten, altijd punctuele en vriendelijke bezorging. Ga zo door!

Maddy
28 September 2022

Ik kan niets anders zeggen dan werkelijk een heerlijke Roti Rol. Absoluut vers en een goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle bezorging maar niet zo snel dat je denkt dat het eten is opgewarmd iov bereid.

Erik
26 September 2022

Zoals altijd gewoon goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.Jong
23 September 2022

Eindelijk na vele maanden was de kwaliteit weer helemaal orde. Vooral de roti plaat was deze keer perfect (geen natte/vochtige/vettige plaat) Ik hoop dat het zo blijft vanaf nu.

Brus
18 September 2022

Wat een heerlijke rotirol. En wat was tie groot.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koekoek
11 September 2022

Het was weer heerlijk! Fijn dat je elk gerecht kunt uitbreiden met extra's. Bezorging was stipt.

Natousha
11 September 2022

Heerlijk!

Richard
10 September 2022

Het roti vel is inderdaad niet meer wat wij gewend zijn, maar verder de smaak was weer perfect. Het mindere rotivel nemen wij op de koop toe want zo slecht was hij nu ook weer niet.

Dennis
28 August 2022

10 minuten te laat maar het was het wachten waard ;)

DH
13 August 2022
Rabin
11 August 2022

Ik vind het raar dat je bij een rotishop geen roti doks (meer) kan bestellen. Daarom gekozen voor roti kip. De roti zelf was dun en leek niet helemaal vers. De jus bij de kip was ok en alu en kouseband was goed. Ik ben heel veel beter gewend van deze tent. Het was goed te eten, maar het was voorheen veel lekkerder!

Ryan
10 August 2022

Altijd goed warm en een snelle levering!

Frans
31 July 2022

Lekker gegeten. Het beperken van de menukaart is geen verbetering maar een stap achteruit.

Linda
14 July 2022

Roti saus kan iets beter kwa smaak

M. Jong
8 July 2022

Nog steeds mijn favoriete roti afhaal in Almere maar de kwaliteit wordt steeds minder. De roti platen zijn steeds vochtig/vettig en niet meer zo lekker als voorheen. Ik heb dit al eerder gemeld maar nu is dit al de 5e bestelling achter elkaar.

Margo
8 July 2022

Ik heb regelmatig besteld maar vandaag viel het toch wel tegen. De roti plaat zat onder de jus omdat het bakje niet goed geseald was. Vond de saus meer olie hebben dan kerrie Qua temperatuur was het goed.

Fllexy
8 July 2022

Smakelijk gegeten heerlijk๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ

Ricardo Renes
3 July 2022

De beste roti van Almere vindt u alleen hier.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Visser
1 July 2022

Ik heb regelmatig hier eten besteld maar de service is hard onderuit gegaan. Roti lam (wat eerder gewoon goed te eten was) was nu oneetbaar pittig. Roti service legde het probleem bij ons en vergat daarbij totaal het tweede deel van hun naam. Jammer.

Gwenn
30 June 2022

Hwt is duidelijk een ander in dw keuken. Het is duidelijk te proeven. Jammer hoor.

Spijker
24 June 2022
Marjan
18 June 2022

Was weer heerlijk.

Hoes
21 May 2022
Pravien
20 May 2022

Lekkere Roti's, gerechten waren ook heerlijk. Kortom super heerlijk eten en service van RotiService Almere:)

Smakelijk
11 May 2022
Nancy
6 May 2022

Altijd heerlijk en de bezorger is altijd vriendelijk. Mijn roti bestel ik nergens anders!

Maaike
30 April 2022

Altijd super!

Ilker
30 April 2022
Anoniem
29 April 2022
Mitchell
29 April 2022

Nu de 3de keer dat ik hier roti bestel, en dit zal voorlopig zo blijven. Goede porties en de kipdijfilet is super zacht en perfect van smaak. Zou het iedereen aanbevelen.

Ella
20 April 2022

Volgens mij ziet roti er anders uit, ik had iets anders verwacht. De roti plaat was best een klomp platte deeg, mss dat het per toko verschilt hoe ze het maken.Wel wat aan prijzige kant, 20 euro per roti speciaal vegetarisch. Mss hoort het zo.

Richard
20 April 2022

Weet als vanouds. Op tijd geleverd en weer top kwaliteit en smaak.

Fllexy
19 April 2022

Smakelijk smakelijk zoals altijd

Fllexy
13 April 2022

Heerlijk roti doks blijft de lekkerste ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ

monica franken
9 April 2022

blijft lekker.

Jorrit de Feber
3 April 2022

Heerlijk, snel en super vriendelijk

Angela Barbosa
2 April 2022
Fllexy
2 April 2022

Weer heerlijk roti gegeten ๐Ÿ‘๐Ÿพ

Rafael
1 April 2022

Altijd lekker

W
31 March 2022

Was helemaal geweldig. Nog nooit zo'n snelle bezorging gehad.

Marleen
27 March 2022

Roti doks speciaal met pompoen. En bananenrepubliek kaneelsuiker. Het was weer heerlijk!!!

Fllexy
24 March 2022

Smakelijk gegeten ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ

Tabitha
24 March 2022

Supersnel bezorgd en heerlijke roti!!!

Anoniem
24 March 2022

Rijst met bakkeljauw was goed. Roti kipdij was vreemd, super warm ben ik niet gewend de roti plaat was super heet en de kerrie aardappelen met kousenband leken niet vers. Alsof het in de magnetron was opgewarmd te lang. Normaalgesproken altijd 5 sterren nu 2. Normaalgesproken altijd goed en altijd vers en 5 sterren Deze keer was het minder. Kan 1x gebeuren.

Gonny
20 March 2022
Fllexy
19 March 2022

Echt weer smakelijk roti gegeten was echt weer lekker en vers.. bezorger vriendelijk als altijd.. wil jullie ook nog bedanken voor de bakbanaan met kaneelsuiker blijft de lekkerste van Almere 10 sterren. ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ

A.v.Houten
11 March 2022

Lekkere roti, mag wat ons betreft iets krachtiger qua smaak, maar was zeker goed. Bezorging netjes op tijd eneas ook goed warm

Gino
9 March 2022
Kay
6 March 2022

De roti lam, roti vegetarisch en roti kip waren allemaal lekker en ruim voldoende om ook nog voor de lunch de volgende dag over te hebben. Precies op afgesproken tijdstip bezorgd!

Jorrit
1 March 2022

Top als altijd!

Bansia
1 March 2022
monica franken
26 February 2022

was weer lekker. bezorging was echt niet te laat. ik had 18.15 ingevuld en in de bevestigingsmail stond 18.25. Het was mooi op tijd

Marjolein
25 February 2022

De beste van almere buiten!! Smaakt altijd heerlijk!!

De Bruijn
24 February 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten๐Ÿ˜ƒ

Anoniem
20 February 2022

So so lobi. Switi kukru.

Nass
15 February 2022
Rob
10 February 2022

Lekker eten Snel bezorgd Vriendelijke bezorger Heerlijk!!

Vanessa
7 February 2022

Altijd lekkere roti, mijn standaard plek voor wanneer ik roti lust.

Imre Fabian
5 February 2022

Stipt op tijd. Prima producten: prima kwaliteit, heerlijke gerechten.

Miriam
4 February 2022

De roti was weer heerlijk! Goede porties,; in goed afgesloten schalen verpakt en snel bezorgd,

Oscar
1 February 2022

Was lekker

Karin
29 January 2022

Altijd waanzinnig goed. Vers, goed verpakt, goede bezorging. De beste in Almere

Ilse
23 January 2022

Het was weer heerlijk. We werden netjes gebeld dat het door de drukte iets later zou worden. Werd warm afgeleverd. Helemaal goed dus zowel het eten als de service.

Richard
21 January 2022

Was weer heerlijk, goed warm top weer!!!!!! Ook lekker vlot bezorgd

Deborah
20 January 2022

Had 5 sterren geweest als niet mijn roti plaat doordrenkt was met jus. Helaas gebeurt dat vaker.

Remco Tolsma
20 January 2022

Eten smaakt fantastisch. Grote porties.

Albert
9 January 2022

Kwaliteit is altijd prima alleen zouden ze er wat meer vlees bij mogen doen.

Wesley
7 January 2022

Was weer geweldig! Zeer aardige bezorger en mijn god.. die gebakken banaan met kaneelsuiker, echt geweldig!

Rob
4 January 2022

Goed warm, op tijd en heerlijk

Frans
18 December 2021

Weer lekker gegeten. Jammer dat we op zondag geen gebruik kunnen maken van dit lekkere eten ๐Ÿฅ˜

Bianca
17 December 2021

Rotiplaat was echt minder...maar de rest was erg lekker. Doksa was goed van smaak en zacht. Voor herhaling vatbaar behalve die rotiplaat dan.

Tabitha
10 December 2021

Was heerlijk bezorging was 5 minuten later en bood daarvoor excuses aan. Ietswat veel โ€œwaterigeโ€ jus bij mijn kippendijfilet, zwom lekker ๐Ÿ˜‹ Voor de rest weer prima.

Rafael
10 December 2021

Zo als altijd Lekker!

W
9 December 2021

Er zijn gebeurtenissen in je leven, waardoor je leven nooit meer hetzelfde is. Dit geldt ook in het leven met betrekking tot de gebakken banaan met kaneelsuiker van Roti Service. Dit is zo extreem lekker, dat je nooit meer anders wil! Roti was ook super lekker en de bezorger is ook een topper!

Anoniem
26 November 2021

Weer hebben jullie jezelf overtroffen, het eten was echt ontzettend lekker. Smaakte heerlijk vers. Jullie zijn echt heel erg goed. Ga zo door blijf zo koken hou de kwaliteit hoog zoals nu. Bezorger is vaak dezelfde man, hele aardige nette bezorger dus ook complimenten aan hem.

John
25 November 2021

Erg smakelijk, prima kwaliteit. Grote portie. Vlotte bezorging.

Monica
25 November 2021

Rotie kip en doks waren overheerlijk. Ook de pompoen was lekker. Mijn kleine heeft lekker van de rotie kip gegeten

Jan
24 November 2021
Joram
24 November 2021

Altijd heerlijke verse Roti.

Laura Alberto
24 November 2021
Wendy
14 November 2021

Voor het eerst besteld en hรจt was heerlijk op naar de volgende keer

Liz
13 November 2021

Het was weer uitstekend , goed van smaak en warm gehouden! Ook prima op tijd afgeleverd, mijn complimenten voor de Surinaamse tante die we niet hebben...:))

Coby kollaart
3 November 2021

We misten een kerrie ei maar voor de rest was het heerlijk๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Miranda
29 October 2021

Was zalig tot de laatste hap,op tijd bezorgd, en alles voldeed aan de verwachtingen, ga zo door!

Robert
27 October 2021

Lekkere Roti, royale porties, handig verpakt.

Henk
24 October 2021

Heerlijke roti! Als je in Almere roti wilt eten dan moet je zeker hier bestellen! We hebben al een aantal keren besteld bij Roti Service Almere en de kwaliteit is altijd uitstekend. De porties zijn zeer royaal. De bezorging is is supersnel en de bezorger is altijd aardig. Geen verbeterpunten, ga zo door!

Regie Chhikara
17 October 2021
Babsie
17 October 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

Monica Franken
15 October 2021

Roti pom is lekker, maar de gewone kipfilet vind persoonlijk lekkerder Helemaal niets mis met de roti Pom

Lee
13 October 2021

Lekkere roti ooit . Lams roti was heerlijk en pittig . Beter dan Amsterdam .

Robi Ninteman
10 October 2021

๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

John
9 October 2021

Goede service,vriendelijk en beleefde bezorger.Roti is wel een stuk duurder geworden,maar de kwaliteit en smaak is top daarom zal zeker weer bestellen.

Jane
9 October 2021

Het vlees is altijd heerlijk alleen zou het fijn zijn als de pannenkoek gevuld worden met aardappel of gele spliterwten.

Sarwan
3 October 2021

Super lekker eten echt een aanrader

W
1 October 2021

Heerlijke roti en de beste bakabana ooit. Kreeg er zelf 3 in plaats van 2. Toppers!

Robi Ninteman
1 October 2021

Lekkerste roti die wij ooit hebben gegeten!!

Mischa Bos
30 September 2021

niks verbeteren.... alles is zo lekker zoals het nu is

Jenna
30 September 2021

Snelle bezorging onwijs enorm heerlijk gegeten raad jullie bij iedereen aan!!!!

Marjan
29 September 2021

Was heerlijk.

Collin
28 September 2021

Wij bestellen graag bij roti service Almere. Goed, lekker en snel bezorgd!

Sheila
26 September 2021
Miriam
21 September 2021

Erg lekker eten, in grote porties en heel goed verpakt! Je kunt zo uit de schalen eten, dus heerlijk smullen en dan heb je ook nog eens geen afwas, echt ideaal! Bezorging was ook zeer snel. Wij hebben hiermee de perfecte Roti leverancier gevonden en gaan zeker vaker bestellen.

Wendy
16 September 2021

Heerlijke roti kipfilet met ei. Royale portie, heerlijke smaak!

monica franken
11 September 2021

heerlijke smaken. vriendelijke bezorging

Gonny
5 September 2021

De beste van heel Nederland!

Jenny
31 August 2021

Lekkere roti

Anoep
31 August 2021

Heerlijke verse roti kip. Voor herhaling vatbaar. Ben zelf gaan halen en na 15 thuiskomen was de roti kip nog superheet!! Complimenten.

S.
27 August 2021

Altijd lekker eten maar zรณ jammer dat de roti rollen รกltijd uitverkocht zijn. Haal het dan van de website.

PaulF
25 August 2021

Roti speciaal was heel lekker en een goede portie. Er was op hun initiatief wat zuur een kouseband extra meegeleverd. De bezorging was zelfs 15min vroeger als gepland. Voor herhaling vatbaar.

Kees
25 August 2021

Heerlijk en super snel

Rommers
25 August 2021

Zoals altijd heerlijk! Was zelfs nog heet en we kregen 1 bara cadeau :-) Dankjewel en complimenten voor de lekker vers eten alweer !!!

D.
20 August 2021

Elke keer heerlijk

Roti-fan
20 August 2021

Beste adres voor roti in Almere en vriendelijke medewerkers!

Angel
13 August 2021

Roti lams, roti pom, roti doks besteld. Ik ben heel huiverig met roti bestellen ergens, maar na zoveel goeie recensies gelezen te hebben, besloot ik toch ook maar te bestellen. En jullie hebben mij zeker niet teleurgesteld. De roti lams is mijn favoriet! Heerlijk gegeten!! Goede communicatie gehad met de medewerkers. Ga zo door!!

Rosi
11 August 2021

Lekkere verse roti, super heerlijke vlees en kouseband met aardappel en aubergine. Had ook bara wat lekker vers was gebakken. Super snelle service en vriendelijk geholpen.... Top een echte aanrader๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Rene Guz
7 August 2021

Zo...voor het eerst bij jullie besteld. Verander niks aub aan jullie smaak. Het was lekker! Dit is Roti, eindelijk een Spange roti zaak gevonden in Almere! Ik ga veel vaker bij jullie bestellen. Bedankt!

Daniel
6 August 2021

Snel en op tijd. En altijd lekker

John
24 July 2021

Heerlijkkkkk

Bijay Behari
22 July 2021

Het is gewoon elke keer TOP!!! Snel bezorgd. Lekker warm nog en erg smakelijk!!

Lotte
13 July 2021

Fantastisch! Lekkere malse kip en perfect van smaak. Aanrader!

M.K.
11 July 2021

Was weer top Roti, met overheerlijke pom.

Adje
7 July 2021

Was warm en genoeg roti ๐Ÿ‘

Mischa
7 July 2021

Geweldig

Jeroen
5 July 2021

Zeer smaakvol, ruim voldoende qua hoeveelheid, snelle bezorging

Rafael
3 July 2021

Sinds tijden niet meer zo'n lekkere roti gegeten. En snel geleverd.

gonny
3 July 2021

Altijd een feest als jullie aanbellen. Want dan word het weer smullen van de beste, de lekkerste Roti van Nederland! Dank jullie wel :))

Lex
3 July 2021
Sandhya
30 June 2021

Gewoon perfect!! Snelle bezorging, goede service! Heel lekker eten! ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Kees
26 June 2021

Heerlijk als altijd en vroeger bezorgd dan gemeld en extra bestelling gewoon bijgeleverd op tijd love ite

liedje
25 June 2021

heb ander half uur op mijn eten moeten wachten

RC
24 June 2021

heerlijk gegeten zoals altijd

Fred
20 June 2021

Heerlijke roti en bijgerechten. En een mooi familiebedrijf!

Sandhya
16 June 2021

Super lekkerste roti met bakkeljauw! Snelle service en we kregen van de zaak nog extra baka bana met kaneel en suiker! Heel erg bedankt voor het lekkere eten we hebben genoten!

Pepijn
15 June 2021

Heerlijk en onwijs snelle levering, top!!

Ben Alibux
12 June 2021
boulanger
28 May 2021

bezorging was wat later. en de bakjes peper waren er niet bij. verder voor de rest prima kwaliteit smaak is lekker. vlees is heerlijk zacht. en het eten was perfect op temperatuur

Shana
28 May 2021

Zoals altijd : eten lekker & warm. Bezorging altijd op tijd & netjes. Goede service. Vriendelijk personeel. Zin in Roti?? Roti Service Almere .. zeker een Aanrader !!!!!!!!!!

Gonny
23 May 2021

Zoals altijd Top De beste Roti Heerlijk gegeten!

Sandra Bartelings
22 May 2021

Goede snelle levering. De bezorger is altijd even vriendelijk en de kwaliteit en hoeveelheid van wat je besteld is prima!

Beumer
22 May 2021

Altijd top!

Behari
19 May 2021

Top eten. Super lekker. Altijd snel bezorgd. Heb bij verschillende tentjes roti besteld, maar dit is toch echt de beste van Almere.

Mischa
18 May 2021

helaas verhuist uit Almere Buiten. vandaag afgehaald om in Waterwijk op te eten, wat was het weer heerlijk en verzorgd. Dank jullie wel!

Annette
17 May 2021

Weer heerlijk gegeten, netjes op tijd bezorgd, alles goed warm en heerlijk van smaak.

Nilufer
16 May 2021

Smaak van aardappelen vind ik afgelopen twee keer minder vers dan andere keren. En ik heb in mijn plaat wimper... Dat was minder smakelijk.

Anoniem
16 May 2021
Monica
13 May 2021
Shirley
8 May 2021

De Roti was heerlijk en nog heel goed warm! Was op tijd bezorgd volgens de aangegeven tijd en ook nog een melding op de mail dat de bezorger onderweg was. Goed geregeld!

Juliรซne
7 May 2021
Anoniem
6 May 2021

Altijd overtreffen jullie jezelf weer. Bedankt voor het heerlijke eten. Jullie zijn de top van de top. Goede bezorging ook rekening houden met corona de bezorger had zoals altijd z'n helm op dicht. Jullie zijn geweldig. Vaste klant hier.

Marcel
2 May 2021

Lekker Roths

Monica
30 April 2021
Frans
28 April 2021

Het smaakte weer erg lekker en het stond gereed op de tijd die was afgesproken om op te halen. Ik had voor de eerste keer de eend genomen met wat er bij hoorde rijst enz smaakte erg goed . Ga het zeker nog een keer nemen.

Ewa
27 April 2021

Snelle en vriendelijke service en het eten is heerlijk! Roti kip, pom, pompoen, doksa en bara vaak besteld.

Naomi
27 April 2021
Fam. Bartelings
21 April 2021

Snelle levering, goede porties welke goed zijn verpakt en zeer smakelijk, al met al zeer tevreden.

Ilse
16 April 2021

Heerlijk eten en snel geleverd!

Miranda
15 April 2021

Super lekker snel en vers. Wij en de kids zijn er dol op

Jorrit
8 April 2021

Beste Roti van Almere

Kees Maring
7 April 2021

Heerlijk op tijd en goede temperatuur

Rina
7 April 2021
Monica
6 April 2021

Zoals altijd, overheerlijk.

Gonny
4 April 2021

De nr 1 in Almere. Heerlijk, vers, heet en heerlijk geurend. Roti hoe Roti hoort te zijn. Ten zeerste aanbevolen door mij, mijn gezin en vrienden.

Frans
27 March 2021

Weer heerlijk gegeten. Mooie porties en net zo'n correctie bezorging.

Anoniem
26 March 2021

We bestellen vaak. Laatst bij ander winkel roti besteld, maar de smaak was hier echt een stuk beter.

Anoniem
26 March 2021

Altijd top eten! Kwaliteit gaat nooit achteruit. Blijf zo doorgaan! Top

M.Djojo
25 March 2021

Heerlijk gegeten, alles super vers , roti platen heerlijk zacht . Bezorging snel en vriendelijk!!

martens
22 March 2021

zeer lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schouten
22 March 2021

Smaakte weer uitstekend

Anoniem
19 March 2021

Weer top zoals we gewend zijn was heerlijk eten.

Siu
14 March 2021

Dit was echt verrukkelijk! Normaal neem ik altijd roti kip, maar nu voor de verandering kozen we doks, lam, pom, pompoen en bakkeljauw. De doks en lam waren echt mโ€™n favoriet, zo lekker! De rest was ook heerlijk. Ik ben echt aangenaam verrast. Hier komen we zeker terug. Echt een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Haidy
14 March 2021
C de Bruin
10 March 2021

Heerlijke roti's en altijd op tijd of te vroeg geleverd. Een heel betrouwbaar bedrijf met hoog kwaliteit producten!

Naigel
9 March 2021

heerlijk gegeten snel geleverd vriendelijke bezorger =)

Anoniem
9 March 2021

Top eten telkens weer

Naomi
7 March 2021
Ewa
6 March 2021

Uitstekend!

Trudie
6 March 2021

Op de gewenste tijd bezorgd, erg lekker, grote porties Een aanrader!

Dwight
6 March 2021

Iets minder inhoud in de pannenkoek , verder perfect zoals verwacht.

Dahoe
4 March 2021

Zoals altijd super service, super attent en snelle bezorgservice. En vandaag blij verrast met een extraatje die ik van het huis kreeg!

John
1 March 2021

Roti was perfect en ik heb er van gesmuld.Ik geef bij de bezorging 1 ster minder en dat heeft niets met de bezorger te maken,want hij was vriendelijk en beleefd.Wat ik minder vond is dat de verpakking aan het lekken was en de jus onder het bak kwam en verspreid in de tas lag.Ik heb mijn bestellingen al een aantal keren zo ontvangen en daarom adviseer ik om te checken of de sealing wel goed werkt of dat die bakjes goed geseald zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Franken
28 February 2021

heerlijk dat zuurtje erbij. we vonden het echt niet te lang duren voordat de roti kwam

Frans
28 February 2021

heerlijk gegeten! De smaken waren een traktatie voor de smaakpupillen. Roti Service staat nu op de lijst voor herhaling.

Joostlaan
26 February 2021

Altijd top kwaliteit en voor mij de beste rotishop van Almere!

Monica
25 February 2021

Rotie kipfilet en lams was heerlijk zoals altijd. Ook bara was krokant en lekker vers. Bezorging was binnen de tijd. Vriendelijke bezorger (eigenaar) Kan ik altijd zo goed mee kletsen.

Gonny
25 February 2021

Zoals altijd 100 % TOP De beste Roti van Nederland De lekkerste Roti van Nederland

Ilse
23 February 2021

Heerlijk!

Marciano
23 February 2021

Mijn Surinaamse vrouw zegt dat een andere wel bekende roti tent (in Amsterdam) kan gaan 'dokken', want Roti Service Almere heeft ze ruimschoots gepasseerd!!! grote roti vellen, veel vlees, echt kouseband(!) en de pompoen is ook echt zoals m'n vrouw zich herinnert van vroeger. Ze waande zich terug in Su.. vooral met de echte! peperrrr. We bestellen binnenkort zeker nog een keer! personeel is ook heel vriendelijk

Peter
21 February 2021

Wederom perfecte Roti. Ruime porties en goede smaak.

RH
20 February 2021

Lekker eten,na een lange tijd weer eens bestelt hier. Goede keuken,met authentieke surinaams / hindoestaans smaak.

Franken
20 February 2021

heerlijke roti en snel gebracht

Richard
14 February 2021

Hรฉรฉrlijke roti. Goed verpakt en nog heerlijk warm. Topper!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
14 February 2021

Net als vorige x heerlijk. Goed warm, ruime porties, zeer snel bezorgd en vooral erg lekker. Tot de volgende x

Liz
13 February 2021

Precies op tijd , indicatie werd gegeven met 10 min later maar toch op tijd! Heerlijke kip met jus en goed op smaak net zoals de peper. Goed warm gewoon Top!

Martin
12 February 2021

Top! Altijd weer genieten..... Goede en snelle service!

A.
30 January 2021
Jordy
30 January 2021

Beste roti van het land

Tabitha
29 January 2021
Natasja
27 January 2021

Het was weer heerlijk

Fred
27 January 2021
Kroner
26 January 2021

Heerlijke Roti, De lekkerste die ik tot nu toe heb gegeten! Ruim op tijd en goed warm. De Pom was overheerlijk. Hier gaan we zeker vaker Roti bestellen!

Ramona
23 January 2021

Wegens drukte was de bestelling later. Tijd was deels al aangepast in het systeem, duurde alsnog half uur langer. Eten veel en goed. Morgen nog een ronde

Ewa
23 January 2021

Lekkere roti en bara!

Tim Vrolijk
19 January 2021

Eten was erg lekker en vers! Jammer dat jullie niet op onze postcode bezorgen!. Eten is stuk smakelijker dan de andere rotiaanbieders die ik geprobeerd heb in Almere! Super!

John
17 January 2021

Roti was perfect,pannekoek boterzacht,vlees en aardappelen goed op smaak echt heerlijk !Beste roti van Almere nog niemand heeft dit overtroffen.

Dekker
17 January 2021

Lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vanzelf
15 January 2021

Het was weer geweldig!! Top verpakt, netjes bezorgd en super lekker. Ik probeer echt veel restaurants, maar deze is 1 van de beste.

Mo
14 January 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten! goed verpakt, lekker warm en heerlijk van smaak. gemaakt met liefde en dat merk je! Al jaren de beste Roti van Almere!

mw Kragtwijk
13 January 2021

was heerlijk

Roelof
13 January 2021

Lekker vers eten, goed bezorging en netjes verpakt

Mieke
12 January 2021

Heerlijk gegeten en correcte en snelle bezorging. De eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer, prima!

RS
10 January 2021

Roti speciaal erg lekker!

Kim Hassani
9 January 2021

2x deze week besteld. Allebei de keren alles vers ... dit maken wij niet vaak mee en bestellen er dan niet meer! Hier dus echt top! Ook gratis bara erbij gekregen 2x ... ook vers... je proeft het... smaak is super! Ik zeg bestel hier ๐Ÿ˜ƒ

Thomas
8 January 2021

Goed kwaliteit

Tim.P
8 January 2021
Dijkema
8 January 2021

heerlijk!

Usha
7 January 2021

Ben heel tevreden over ze en het eten is heel lekker. Bezorging is uitstekend

Klawattie
5 January 2021

Taste like home!!! Superlekker, vers en heel goed verpakt. De lams en pompoen overheerlijk en lekker pittig. Snelle en vriendelijke bezorging. Kortom een MUST TASTE;)

C de Bruin
5 January 2021

Heerlijke roti en snel geleverd. We hebben er van genoten!

K.B.
25 December 2020

We hoefden niet lang op ons eten te wachten. Het eten was nog goed warm. We hebben lekker gegeten!

Bart en Mieke.
23 December 2020

Was weer super lekker.

Rotispecialist
22 December 2020

Alhoewel het de eerste x lekkerder was dan de tweede keer, alsnog steeds de lekkerste van Almere! Good job!

H. van Leur
21 December 2020

Zoals altijd vers, goed warm en het voornaamste.....Verrukkelijk! Dank daarvoor.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim .P
20 December 2020

Altijd lekker eten!

Beumer
20 December 2020

Altijd lekker eten, bij rotiservice almere! Aardige mensen Snelle bezorging Gewoon TOP !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
20 December 2020

Heerlijk! Vers, warm, goed gekruid en ruim voldoende. En snel bezorgd Voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Usha
19 December 2020
Trudy
19 December 2020

Het was weer heerlijk

Lida
16 December 2020

Heerlijk eten, genoeg voor 2 dagen!